Status: Bijna Thuis

Bezochte Landen: Singapore / Indonesië / Maleisië / Filipijnen / Thailand / Laos / Cambodja / China / Mongolië

26-12-2009

Welkomsbericht

Locatie: Eindhoven, Nederland

Op reis zonder reisblog ?! Nee, dat kan natuurlijk niet. Zo'n beetje elk zichzelf respecterende reiziger heeft een goed gevulde weblog met reispropaganda gestuurd vanuit de meest afgelegen locaties. Kijkende naar de status die dat verschaft kan deze jongeman natuurlijk niet achterblijven.

En wat er dadelijk dan in komt te staan?! In ieder geval een paar mooie verhalen vanuit Singapore exclusief de overbodige details, maar inclusief de culturele ontdekkingen en ervaringen. Waar vanuit verder verhalen, maar vooral foto's gestuurd gaan worden blijft nog even een verrassing. Ook voor mij aangezien ik nog niks officieel gepland heb na mijn 4 maanden durende studieperiode.

Aangezien de meeste van jullie een 'waar ben jij punt nu' gewent zijn hier nog even een toelichting van hoe deze weblog werken gaat:

*  Je krijgt geen email bij nieuwe berichten op deze weblog. Wanneer je je afvraagt hoe de vlag er hier bij hangt moet je zelf kijken of er een nieuw berichtje op staat. Kan je echt niet zonder waarschuwingsbericht, dan moet je even mailen en dan zet ik je alsnog in een mailinglijst.

* En ja het klopt inderdaad dat het niet mogelijk is om te reageren op deze reislog. Expres uitgezet, want vind het leuker om een persoonlijk mailtje te krijgen. Voel je niet verplicht op elk bericht iets te sturen. Daar ben ik zelf meestal ook te lui voor. Maar voor het geval dat je wilt mailen mag je kiezen uit één van deze mailadressen:
(1) thijs500@hotmail.com
(2) t.tilkin@gmail.com
[Tip: Als je een mailtje naar allebei stuurt is de kans groter dat hij niet in de spam verzuipt]

Tot over 7 Maanden,
Groet,
Thijs Tilkin