Status: Bijna Thuis

Bezochte Landen: Singapore / Indonesië / Maleisië / Filipijnen / Thailand / Laos / Cambodja / China / Mongolië

25-04-2010

Filipijnen

Locatie: Filipijnen

Na de ontzettende stress van de eindevalutie was het tijd om bij te komen op één van ’s werelds mooiste plekken op aarde: Palawan, Filipijnen. Het duurt even om er te komen (zo’n 3 dagen), maar het resultaat is er zeker naar. Een nog onverpeste plek zonder nachtclubs, zonder resorts, zonder een overdaad aan toeristen. Niet één, maar een veelvoud aan witte privé bounty stranden.






De Singapore Tour by Thijs

Locatie: Singapore




Studie - Eindevaluatie

Locatie: Singapore

Stress, stress, stress .... en nog meer stress. Het is altijd hetzelfde liedje aan het einde van een ontwerptraject. En nee het heeft niks met plannen te maken. Tijdsdruk is onlosmakelijk verbonden met het ontwerpvak.

De Eindevaluatie ging in ieder geval zeer soepel. Een poster van 2 bij 2 meter, een simpele maquette en een powerpoint met wat krachtige uitspraken waren in dit geval genoeg om de 'jury' te overtuigen.
De erg positieve feedback van de begeleiders was een mooie beloning voor de tijd die ik gestoken had in om het project af te ronden. Het exacte cijfer is nog niet bekend, maar dat het hoog uit gaat vallen heb ik wel vertrouwen in.


Bali, Indonesië

Locatie: Bali, Indonesië

Ja ik weet het... Het is even stil geweest, maar bij deze weer een serie van (foto) updates van de afgelopen weken te beginnen bij een kort verslag van het weerzien met Loes op Bali, Indonesië. 5 dagen waren natuurlijk veel te kort na 5 maanden afwezigheid dus de kleine week Singapore volgend op Bali was van te voren al snel geregeld.

Bali is een redelijk groot eiland dus we hadden mooi een auto gehuurd om zo het eiland deels rond te crossen. Dat was ideaal om zo uit het toeristische circus van Kuta (het Benidorm van Indonesië) te komen en meer mee te krijgen van de locale cultuur en natuurlijk het verkennen van het Balinese landschap zoals hieronder afgebeeld.